Thursday, October 21, 2010

Cinta sejati

Hang Tuah: Seluruh nusantara kanda mencari ketenangan, kanda bertemu cinta di bumi Jawa.
Gusti Puteri: Sekecil burung kedidi adinda terbang ke hati kekanda. Mengharapkan cinta yang menggunung.
Hang Tuah: Jika patah sayap rajawali, bertongkat jua kanda kemari.
Gusti Puteri: Adinda anggap sebagai janji.


video

TinyPic

Thursday, October 14, 2010

aduhai

aku malas nak marah2
aku benci nak cari pasal dgn orang
aku bukan orang yang kaki pukul
tp kadang2 orang kat sini buat aku nak jadi cmtu
hari ni teruk aku kena
cuma malas nak marah je
bila pikir balik memang ada kesalahan aku dalam perkara2 yg lepas
tapi dari ikut api kemarah baik aku jadikan pedoman
semoga selepas ini akan jadi lebih baik dari dulu

jangan ikutkan perasaan amarah kita sebab masa tu rasional akan hilang yang tinggal nafsu bara yang membakar jiwa. :)

TinyPic

Wednesday, October 6, 2010

Cintan CIntun

Assalamualaikum, dh lama x berbelog. maklumlah busy kan dengan proposal n macam2 lagi la. malas nak update blog tp pape pn blog aku. suka ati aku la. hahah berlari2 melihat belog2 orang lain. bosan gak kadang2 tp ada yg kasi info pada kita. contoh ohdara.com

nak tau tanda laki jatuh cintan. perghh dalam hati ada taman der.



1. Dia bersungguh-sungguh melakukan sesuatu untuk kekasihnya dengan rela bukan kerana terpaksa.

2. Dia sentiasa ingin menghiburkan kekasihnya dan berubah menjadi orang yang kuat bercakap.

3. Bukan semua lelaki sanggup menitiskan airmata hanya untuk seorang perempuan. HARGAILAH MEREKA






ingat tu. susah kalau lelaki nak mengalirkan air mata mereka sbb seorang wanita. kadang2 sebab seorang perempuan seorang lelaki sanggup menjadi insan yang paling bodoh dalam hidupnya.

kerana seorang perempuan pengemis menjadi hartawan, kesakitan menjadi kegembiraan. tp kerana perempuan seorang lelaki mampu menjadi insan yang paling hina dalam hidupnya.




sikit pasal cuti2 malaysia aku. Jejalah ke Hulu Yam dengan motosikal. haha my beloved AHD bersama 4 ketui Moto LC135. perghh!! esoknya jalan yang kitorang lalu tu ada orang mati eksiden. seram kot!! haha




video

TinyPic
 
Copyright © .