Sunday, April 25, 2010

Demam Final Exam



salam, Yeehaa!! final exam sudah kembali. Aduhai mula la aku belajar nak bukak buku. Sepanjang sem dari diploma sampai la nak final ni aku banyak main la. haha tp nak buat cmne aku ni kan agak 'Rajin' sikit Musim Final Exam dh sampai.



Masing2 mula sibukan diri. Banyak yang study group kat KFC la kat MC D la, Library la macam2 la. tp masing2 ada cara sendiri kan. aku ada system aku sendiri nak study tp alhamdulillah system aku ni agak memberangsangkan la. Syukur kepada Allah.


Musim final ni sonok sbb surau dan masjid terutama kat kolej2 sume penuh. ye la musim ni la kita nak dekatkan diri dengan Pencipta kita. anyway bagus la dari xdak langsung kan. Keberkatan itu penting selain dari usaha. Usaha, Takwa, Mulia.



Contoh la orang cakap bila nak final, bila susah, bila sakit baru nak ingat Allah. Derr, baik cmtu dari tak ingat langsung kan. ada gak usaha nak ke arah yang baik walaupun atas sebab2 tertentu.
Ni tak semayang seminggu sekali, yakni semayang jumaat. Bak kata orang, dari merangkak, kita berjalan lalu terus belajar berlari. Derr ni nak lari terus sakit la badan. hehe


Nyway, Final exam dah tiba, Semoga berjaya kepada kawan2 aku sume. pape pun pesanan penaja HADAPI DENGAN SENYUMAN...



p/s :Mak Eppy Besday!!! Moga Makin Ceria dan Makin Lawa.

1 comments:

muhammad said...

mau stkt tnjuk no x best la.... tunjuk la moto baru skali.... ltk gmbr moto tu besaq2 en alif...

Post a Comment

 
Copyright © .