Thursday, October 1, 2009

Hp dah ok



Salam.. selamat hari raya.. raya mood lagi ni tp nak buat cmne test telah mematahkan semangat raya aku kali ni.. hp aku dah ok.. :) makan gak rm 30 untuk format.. baru je cadang nak beli hp baru. sony e k850 tu.. dalam rm 500 jew.. tp ok la daripada bli cam.. isk2 delima aku sekarang ni. aku minat camera DSLR .. tp budget ada la.. ntah camne hp leh rosak. baru cadang nak bli baru dah ok balik. isk2 susah ati plak. last2 dedua aku tak beli..




menghitung hari ni. sabtu test ahad test rabu test.. hidup dengan test je.. isk2. tp malam ni malas study.. Celcom pnye bday free call ada lagi. wahahah call la semua orang.. ala tukar 8pax sehengget je.. tepon macam orang gila.. sape nak aku call? meh number...

aku xdapat adiah pown. isk2 sedih ooo tp xkesahh.. yang penting aku dah hadiahkan diri aku sepapan coklat cadburry.. wuhhuuUU!!!!! mak aku ucap epy bday kat aku.. sedihh oo.. Aku sayang Mak aku!!!

Terima Kaseeh Celcom.. adiah bday yang aku tunggu2!!! gayut sampai bengkak telinga!!



haa disebabkan hp dah ok. ni la gambar yang aku sempat snap masa bakar lemang. haa aku buat nih. baru tahun ni aku buat lemang. bakar skali.. isk2.. sonok lak.. mak aku try buat lemang tepung.. wuuu sedap siot..!!

2 comments:

nurkhairunnisaa said...

waaa...teternye bakar lemang sndr..
xpnh ad pnglmn bakar lemang tau

xen said...

huhu biasa je..kalau x malas nak tlg tp rasa nak tlg orang bakar.. heheh

Post a Comment

 
Copyright © .